Arbetsledare på Multibygg

Ansök direkt
HUSBYGGEN · RENOVERINGAR · OMBYGGNATION · TILLBYGGNATION · INDUSTRI

Arbetsledare på Multibygg

Ta ansvar för kvaliteten.

Hos Multibygg lotsar arbetsledaren alltid ett eller flera parallella byggen från projektstart till projektslut. Det dagliga arbetet varierar beroende på projektens storlek och komplexitet. I arbetsledarens ansvarsområden ingår tidsplanering, inköp av material och problemlösning. Du samordnar UE tillsammans med projektledaren och ser till att arbetet alltid är effektivt och säkert, med god kvalite. Mellan varven är du också delaktig i kommunikationen med projektets beställare och vid behov deltar du på byggmöten.

 

Vem är du?

Du ska vara målmedveten, noggrann, strukturerad, flexibel och lyhörd. Att du är lösningsorienterad ser vi som en självklarhet eftersom arbetet oftast handlar om att förutse och lösa problem innan konsekvenserna och kostnaderna blivit för stora. Du behöver vara tydlig och ärlig i din kommunikation med goda kunskaper i att uttrycka dig i både tal och skrift. Du kan hålla många bollar i luften och ta snabba beslut för projektets bästa.

 

Utbildning

Gärna Bygg- och anläggningsteknisk utbildning eller likvärdigt och några års erfarenhet som snickare med mycket god kännedom av byggnation. Erfarenhet av arbetsledning och byggproduktion är avgörande för att du ska lyckas som arbetsledare. Ledarutbildning är meriterande.

  • Sök till Arbetsledare

  • Berätta lite om dig själv och dina tidigare arbetserfarenheter och varför du vill jobba på Multibygg
  • Dra filer hit eller