Jobba på Multibygg

Våra yrkesroller
HUSBYGGEN · RENOVERINGAR · OMBYGGNATION · TILLBYGGNATION · INDUSTRI

Sök jobb hos oss

Multibygg är ett mångsidigt byggföretag med lång erfarenhet av både små och stora byggprojekt. Vi erbjuder en varierad arbetsplats där laget alltid kommer före jaget. Bli en del i vårt team och var med och bygg framtidens Kalmar.

Våra yrkesroller

Oavsett om vi ledar efter någon speciell tjänst just nu, letar vi alltid efter nya medarbetare. Här nedan hittar du alla våra yrkesroller. Välkommen att söka.

Några av oss som jobbar på Multibygg

Jens Ulmborg är arbetsledaren och snickaren med hela 13 år hos Multibygg. Han förklarar varför “Jag gillar tänket. Vi krånglar inte till det och man har väldigt bra förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dessutom är byggprojekten roliga”. Just nu arbetar Jens på bygget Smålands motor. Under åren som gått har han sett företaget växa från fem anställda till över hundra. “Slutbesiktningen av projekten är spännande, att få avsluta och att vi alltid löser allt och är färdiga i tid”.

Jens Ulmborg

Arbetsledare/snickare 13 år

Jens Ulmborg är arbetsledaren och snickaren med hela 13 år hos

“Första projektet glömmer man aldrig”,  säger snickaren Johan Landin när han berättar om favoritbygget pensionärsboendet Berga backe. Just nu arbetar han på bygget KIFAB Arena.

Efter fem år hos Multibygg har han hittat delen av arbetet han gillar bäst: inredningen – eller som han själva kallar det – “finfixet”.

Johan Landin

Snickare 5 år

“Första projektet glömmer man aldrig”,  säger snickaren Johan Landin när han

Ebba Thomasson är lärlingen som tycker hon snabbt blivit en i gänget på ett bra företag. “Jag känner tillit till mina kollegor och blir väl bemött”, säger hon och fortsätter, “de vill att jag utvecklas och lär mig så mycket som möjligt.” Ebba gillar att se arbetsprocessen i sin helhet, från stomme till kök och färdigt projekt.

Ebba Thomsson

Lärling 1 år

Ebba Thomasson är lärlingen som tycker hon snabbt blivit en i

Efter bara fem månader hos Multibygg, på bygget Smålands motor, har snickaren Johan Bertilsson redan positiva saker att säga “Det är bra kollegor och en familjär stämning på arbetsplatsen”. Johan gillar att sätta kök och arbeta med slutfinishen.

Johan Bertilsson

Snickare 5 månader

Efter bara fem månader hos Multibygg, på bygget Smålands motor, har

Karl Stjernlöf praktiserade hos Multibygg under gymnasietiden och började sedan arbeta efter examen sommaren 2019. Han gillar gemenskapen med kollegorna och de många olika arbetsuppgifterna på bygget Måbäret, men passar på att lägga till “Det är roligt att gjuta valven och cementera”.

Karl Stjernlöf

Snickare 1 månad

Karl Stjernlöf praktiserade hos Multibygg under gymnasietiden och började sedan arbeta

Efter tre år hos Multibygg vet Kristoffer Sandqvist varför han trivs. “Tydlig arbetsprocess och de likasinnade kollegorna. Alla får förutsättningar att göra ett bra jobb.” Vidare pratar Kristoffer sig gärna varm om arbetet med nya stadsdelen Snurrom “Man pekar på det man gjort med stolthet när man jobbar på Multibygg”.

Kristoffer Sandqvist

Snickare 3 år

Efter tre år hos Multibygg vet Kristoffer Sandqvist varför han trivs

Varje expanderande företag behöver en duktig ekonomiansvarig med bra koll på siffrorna. Hos Multibygg är den personen – sedan åtta år tillbaka – Helene Landgren. Hon vittnar om stark, men sund tillväxt och ett företag som vuxit med över 100 anställda sedan hon började. Hon anar varför, “Bra laganda, bra stämning. Alla strävar åt samma håll och gemensamt för alla Multibyggs projekt är hög kvalitet samt ordning och reda”.

Helene Landgren

Ekonomiansvarig 9 år

Varje expanderande företag behöver en duktig ekonomiansvarig med bra koll på

Mikael Ådén är snickaren som gillar att gipsa, för som han själv beskriver det “då får man se saker hända”. Efter ett år hos Multibygg har han inga problem att berätta vad han gillar med arbetsplatsen “Det bästa med Multibygg är alla bra och roliga kollegor som ser till att dra sitt strå till stacken”. Just nu arbetar Mikael på bygget Måbäret.

Mikael Ådén

Snickare 1 år

Mikael Ådén är snickaren som gillar att gipsa, för som han

Det finns kranar och det finns kranar, och Mikael Olausson opererar en fantastiskt fin. Efter 1,5 år som kranförare och snickare hos Multibygg vet han vad han talar om “Vi har alltid bra redskap och förutsättningar för att göra ett bra jobb”. Just nu jobbar Mikael på bygget Smålands motor.

Mikael Olausson

Kranförare/snickare 1,5 år

Det finns kranar och det finns kranar, och Mikael Olausson opererar

Petter Hultén är platschefen som varit Multibygg trogen sedan 2006. När han pratar om Multibygg är det inte svårt förstå det blivit 13 år. “En bra arbetsgivare! Jobbet är roligt – varierande och aldrig långtråkigt.” Just nu arbetar Petter med bygget Måbäret.

Petter Hultén

Platschef 13 år

Petter Hultén är platschefen som varit Multibygg trogen sedan 2006 När

“Det är en bra arbetsgivare. Kollegorna <3”, berättar Pierh Ludvigsson som arbetat i snart fem år hos Multibygg. Just nu jobbar han på bygget Smålands motor. Snickaren Piehr, som gillar att gjuta, har dock ett annat favoritprojekt “XXL – att få bygga ett P-hus var roligt”.

Pierh Ludvigsson

Snickare 4,5 år

“Det är en bra arbetsgivare Kollegorna <3”, berättar Pierh Ludvigsson som